Torv 4 i Dalsø Park

Dalsø Park: Nyheder fra YouSee

Nyheder fra YouSee af relevans for Parcelforeningen

 

2016-12-28

YouSee har sendt brev direkte til alle foreningens medlemmer om overgangen til ny tv-aftale fra 1. januar 2017.

Der er svarfrist 19. januar 2017 for medlemmer, der ønsker at modtage mere end grundpakken.

Alle medlemmer vil kunne se fuldpakken ca. indtil udgangen af januar 2017.

 

2016-10-25

Fra 9. januar til 24. februar 2017 slukker YouSee for FM-signalet på kabel-tv-nettet. Som et plaster på såret har YouSee to tilbud til alle kabel-tv-modtagere:

  1. Køb en DAB-radio med 20% rabat i Elgiganten. I skal blot oplyse rabatkoden i Elgigantens butikker eller på elgiganten.dk, når I er i gang med at foretage et køb. Rabatkoden er: YOUSEERADIO. Læs mere hos YouSee om tilbuddet.
  2. Modtag en stueantenne uden beregning, så I kan høre radio på det anlæg, I har. I kan skrive jer op på yousee.dk. Så sender YouSee en gratis stueantenne. Der kan kun bestilles én stueantenne pr. husstand.

 

2015-11-04

 

2015-09-15

YouSee har annonceret ændringer fra februar-marts 2016:

  • De analoge tv-signaler slukker den 9. februar 2016
  • Fra den 15. februar til den 10. marts 2016 ændres indholdet i tv-pakkerne, og nogle kanaler flyttes til nye pladser
Du kan læse mere om ændringerne på YouSees hjemmeside.

 

2015-07-01

YouSee har annonceret mindre ændringer, bl.a. på kabel-tv-kanalerne fra 1. juli 2015:

  • Canal 8 og Eurosport 2 bliver slået sammen til én kanal under navnet Eurosport Danmark
  • Kanal Sport lukker og udgår derfor af Fuldpakken
  • YouSee understøtter nu både Apple AirPlay (via Apple TV) og Google Chromecast (via særlig USB-stik), der gør det let at få tv, film og serier op på den store skærm via smartphone eller tablet.

 

2015-04-12

YouSee har annonceret nogle mindre ændringer på kabel-tv-kanalerne fra 13. april 2015:

  • 2 BBC kanaler skifter navn: BBC Entertainment til BBC Brit og BBC Knowledge til BBC Earth. Tilsyneladende uden de store indholdsmæssige ændringer
  • Kanal 5 og Infokanalen skifter plads
  • TV 2 Charlie sendes fremover i HD

 

2014-12-03

YouSee og TV 2 har indgået en aftale, der betyder, at Fuldpakken udvides med TV 2’s nye sportskanal 9. januar 2015. Navnet på den nye sportskanal er endnu ikke offentliggjort. Kanalen lanceres i HD og distribueres kun digitalt.

Kanalen indlæses automatisk allerede nu, når man genindstiller sit tv i forbindelse med kanalomlægningen, som netop er gennemført. Indtil den 9. januar vil der være et skilt på kanalen, hvor der står, at kanalen lanceres 9. januar 2015.

TV 2’s nye sportskanal har fokus på danske sportsrettigheder, live-transmissioner, events og journalistik fra det nye TV 2 Sportscenter.

Kanalen har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal-ligaen og internationale slutspil i ishockey, NBA og den danske basketliga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.

 

2014-11-26

2. december 2014 ændrer YouSee tv-kanalerne. Det betyder, at Fuldpakken udvides med tre HD-kanaler: Comedy Central, NatGeo People og NatGeo Wild. Du kan læse mere om de tre nye tv-kanaler på yousee.dk/tv2015.

Ændringerne betyder også, at DR 2, DR K og TV 2 Zulu ikke længere udsendes analogt. Når de analoge tv-kanaler slukkes, skal du fremover bruge digitalt modtageudstyr eller et tv, der kan vise digitale tv-kanaler, for at se de tv-kanaler, der slukkes analogt. De digitale versioner af kanalerne fortsætter uændret.

Hvis du mangler kanaler i din tv-pakke 2. december, kan det betyde, at du skal indlæse dine kanaler igen. På yousee.dk/tv2015 kan du læse mere om digitalt tv, indlæsning af kanaler, tv-pakker m.m. Vær opmærksom på, at de priser, der er nævnt, er YouSee’s listepriser. Fordi du er medlem af parcelforeningen, betaler du en lavere pris for din tv-pakke.